rossmax transparent logo

Rossmax je vodilno podjetje na globalnem trgu
zdravstvenih pripomočkov. Zagotavlja razvoj
in proizvodnjo vrhunskih izdelkov in rešitev z
visokokakovostnimi tehnologijami izjemne kakovosti.

AVTOMATSKI MERILNIKI KRVNEGA TLAKA
Merilnik krvnega tlaka - X1
MERILNIKI KRVNEGA TLAKA TERMOMETRI TEHTNICE INHALATORJI

Dr. Frei

Rossmax je vodilno podjetje na globalnem trgu zdravstvenih pripomočkov. Zagotavlja razvoj in proizvodnjo vrhunskih izdelkov in rešitev z visokokakovostnimi tehnologijami izjemne kakovosti.

Delujemo na področjih PREVENTIVE, NADZORA in TERAPIJE. Razvijamo in ponujamo širok nabor izdelkov in storitev na področju skrbi za zdravo telo, debelosti, hipertenzije, zdravja dihal, spremljanja telesne temperature, hladilnega in grelnega zdravljenja. Izdelke prodajamo v več kot 90 državah, vsi pa so klinično testirani in odobreni na osnovi najnovejših standardov kakovosti. Imamo vrhunske proizvodne kapacitete, ki so stalno pod izjemno strogim nadzorom. Naša poslovna odličnost je ključnega pomena za uspeh, saj zagotavljamo raziskave in razvoj izdelkov ter hkrati tudi učinkovito proizvodnjo in logistično podporo.

Natančnost, varnost, stabilnost, zanesljivost in visoko zmogljivost celotnega nabora naših izdelkov klinično potrjujeta Britansko združenje za hipertenzijo (BHS) in Evropsko združenje za hipertenzijo (ESH). Merilnike krvnega tlaka Rossmax lahko priporočamo tudi za uporabo
pri nosečnicah.

 

Potrjevanje: BHS in ESH

Notranja in lokalna potrjevanja ter tudi dokazila priznanih ustanov (npr. Britanskega združenja za hipertenzijo in Evropskega združenja za hipertenzijo) potrjujejo natančnost, varnost, stabilnost, zanesljivost in izjemno učinkovitost vseh izdelkov v naši ponudbi. Merilnike krvnega tlaka Rossmax lahko priporočamo tudi za uporabo pri nosečnicah.

Edinstvene tehnologije

– PAAR tehnologija:
– Zaznavanje atrijske fibrilacije -Afib
– Zaznavanje prezgodnjih utripov srca
– Tahikardija
– Bradikardija

STANDARDI NAJVIŠJE KAKOVOSTI IN IZJEMNI REZULTATI PRI KLINIČNIH PRESKUŠANJIH.

Podjetje Rossmax je že od leta 1988 predano razvijanju in iskanju najboljših tehnologij na različnih področjih. Naše ključno vodilo pri razvijanju patentiranih rešitev je, da
zagotovimo vrednost za specifične potrebe strank. Rossmax ne dela kompromisov pri izpolnjevanju najstrožjih standardov kakovosti in preverjanju rezultatov s kliničnimi testi.

Srčnožilne bolezni so bolezni srca in ožilja, ki vključujejo bolezni koronarnih arterij, npr. angino pektoris in miokardni infarkt (oz. srčni infarkt). Druge srčnožilne bolezni vključujejo
srčno kap, odpoved srca, hipertenzijo, revmatsko srčno obolenje, kardiomiopatija, srčna aritmija, prirojena srčna bolezen, valvularna srčna bolezen, karditis, anevrizma aorte in
mnoge druge.

Tveganje nastanka srčnih bolezni in kapi je mogoče preprečiti z zgodnjim zaznavanjem atrijske fibrilacije, prezgodnjega krčenja srca, tahikardije in bradikardije. Motnjam delovanja
srca je treba posvetiti posebno pozornost, zato je zgodnje diagnosticiranje izrednega pomena. Tehnologija PARR zaznava aritmijo med rednimi merjenji krvnega tlaka, pri čemer
uporabnik ne potrebuje dodatnih sposobnosti oziroma merjenje ne zahteva dodatnega truda.

 

Mobilni sistem umerjanja za merilnike krvnega tlaka

Sistem umerjanja, ki smo ga razvili v podjetju Rossmax, lahko preverja natančnost merjenja krvnega tlaka, prav tako pa ponovno umeri napravo, ko so rezultati neobičajni. Sistem
CalPro se prav tako uporablja kot merilnik tlaka. Večina regulatornih agencij priporoča ponovno umerjanje rezultatov meritev krvnega tlaka. Zaradi tehničnih zahtev pa naprave
lahko umerja samo proizvajalec ali vrhunska oprema za ta namen.

Rossmax tehnologije

Podjetje Rossmax je že od leta 1988 predano razvijanju in iskanju najboljših tehnologij na različnih področjih. Naše ključno vodilo pri razvijanju patentiranih rešitev je, da zagotovimo vrednost za specifične potrebe strank. Rossmax ne dela kompromisov pri izpolnjevanju najstrožjih standardov kakovosti in preverjanju rezultatov s kliničnimi testi.

Ta ekskluziven način povprečnih jutranjih/večernih meritev nudi različne možnosti pregledovanja in spremljanja izvedenih meritev. Izračunava in prikazuje 7-, 14-, 21- in 28-dnevno povprečje meritev, izvedenih zjutraj in zvečer. Tako ima uporabnik boljši pregled nad nihanjem krvnega tlaka čez dan. Merilnik shrani 28-dnevne povprečne vrednosti jutranjih in večernih meritev za vsakega uporabnika.

Manšeta se v avskultacijskem načinu samodejno napihuje. Med izpihovanjem pa je mogoče s stetoskopom in označevalcem ročno zaznati zvok Korotkoff. Merilnik prikaže sistolični in diastolični tlak, naprava pa se lahko uporablja za avtomatsko merjenje.

Podjetje Rossmax prav tako zagotavlja najnovejšo tehnologijo Bluetooth 4.0 za prenos podatkov na pametne telefone. Ta tehnologija omogoča prenos izmerjenih podatkov z integrirano funkcijo Bluetooth na pametne telefone.

Zazna in opozori, če je manšeta nameščena pravilno okoli roke.

Tehnologija Digital Korotkoff (DK) združuje običajno oscilometrično metodo in zvočno metodo Korotkoff. S pomočjo mikrofona, vgrajenega v manšeto, tehnologija DK med merjenjem krvnega tlaka dejansko prisluhne kot vaš zdravnik. Ekskluzivna tehnologija DK zagotavlja izjemno natančnost z zaznavanjem tlaka in zvoka. Merilnik vključuje napredni sistem manšete z dvojnim senzorjem. Dokazano je, da se naprave, ki uporabljajo avskultacijsko metodo, lahko bolje približajo zlati standardni metodi kot naprave, ki uporabljajo oscilometrično metodo.

Digitalno delovanje in zasnova zaslona digitalnega ventila zagotavljata natančnost že med merjenjem. Digitalni ventil za uravnavanje tlaka lahko spremlja zvočne signale, ki jih ustvarja tehnologija Digital Korotkoff, ki meri sistolični/diastolični tlak. Na zaslonu LCD se prikaže izmerjena vrednost krvnega tlaka, kar zmanjšuje možnost pojavljanja napačne diagnoze zaradi časovne razlike. Digitalno delovanje in prikaz označujeta krvni tlak, srčni utrip in stopnjo izpihovanja na istem zaslonu LCD. Osvetlitev zaslona je priročna za uporabnike, ki potrebujejo osvetlitev vrednosti meritev. Velik zaslon LCD je bolj prijazen uporabniku ter je odporen proti udarcem in vodi, zato je primeren tudi za profesionalno uporabo.

Nacionalni odbor za koordinacijo programa o izobraževanju na področju visokega krvnega tlaka (JNC-7) je razvil standard krvnega tlaka, ki krvni tlak razvršča v 4 stopnje. Naprava je opremljena z inovativnim prikazom tveganja za zvišan krvni tlak, ki vizualno prikaže stopnjo tveganja (prehipertenzija/hipertenzija 1. stopnje/hipertenzija 2. stopnje) po vsaki opravljeni meritvi.

Naprave, ki imajo detektor nerednega srčnega utripa (IHB), omogočajo bolnikom z nerednim srčnim utripom natančne meritve, in uporabnika opozorijo na neredni srčni utrip med merjenjem. Algoritem nerednega srčnega utripa samodejno določi, če je meritev ustrezna, oziroma, če jo je treba ponoviti. Če se simbol za neredni srčni utrip pogosto pojavlja, se mora uporabnik posvetovati z zdravnikom.

Detektor gibanja opozarja uporabnika, da med merjenjem miruje. Če detektor zazna gibanje med ali po merjenju, se na zaslonu pojavi ustrezen simbol. Detektor opozarja uporabnike, da med merjenjem mirujejo, kar bistveno poveča natančnost meritev.

Večina regulatornih institucij predlaga ponovno umerjanje naprav, ampak zaradi tehničnih omejitev ponovno umerjanje lahko izvede le proizvajalec oziroma strokovnjak s pomočjo sofisticirane opreme. Ker se pri Rossmaxu zavedamo pomembnosti ponovnega umerjanja, smo 2 leti razvijali mobilni sistem za umerjanje, ki je prvi takšen sistem na svetu. Enoto Rossmax enostavno povežete s sistem, ki z intuitivnim delovanjem omogoči ponovno umerjanje v nekaj sekundah.

Tehnologija PARR (aritmija srčnega utripa) specifično zaznava aritmijo srčnega utripa ter tudi atrijsko fibrilacijo (AF, AFib), prezgodnje krčenje atrijev in/ali ventriklov (PC), tahikardijo (TACH) in bradikardijo (BRAD). Aritmija srčnega utripa je pogosto povezana s srčnimi motnjami, zato jo je treba zdraviti, pri čemer je izjemno pomembno zgodnje odkrivanje. Tehnologija PARR zaznava aritmijo med običajnimi merjenji krvnega tlaka, pri čemer uporabnik ne potrebuje posebnih znanj, sam postopek merjenja pa se ne podaljša. Poleg merjenja krvnega tlaka torej tehnologija PARR omogoča zaznavanje specifične aritmije srčnega utripa.

DOLOČANJE HEMODINAMIČNE STABILNOSTI (HSD) odpravlja vse možne napake pri merjenju krvnega tlaka, ki jih povzročata duševni in fizični stres, ter odpravlja tudi nepotrebno večkratno ponavljanje meritev za ugotavljanje povprečnega krvnega tlaka. Najpogostejši vzrok za napake, ki se pojavljajo pri merjenju krvnega tlaka, je, da uporabnik ne miruje. To pa zaznava tehnologija HSD. Za ugotavljanje natančne vrednosti krvnega tlaka je treba meritve izvajati takrat, ko uporabnik ustrezno miruje.

Tehnologija Real Fuzzy določa najprimernejši tlak v manšeti na osnovi sistoličnega krvnega tlaka in obsega roke uporabnika. Uporabnikom ni več treba pred merjenjem določiti ravni napihovanja manšete. Ta tehnologija preprečuje neudoben občutek med nepotrebnim prekomernim napihovanjem in tudi preprečuje nepravilne meritve, ki se lahko pojavijo zaradi napačnih ravni napihovanja manšete.

Tehnologija Smart Sense uporablja napredni sistem nadzora pretoka zraka. Elektronski ventil za izpihovanje nadzira stopnjo izpihovanja. Tako omogoča merilniku, da zazna in analizira signale utripa ter prilagodi tlak v manšeti med izpihovanjem. To pa močno pripomore k natančnejši analizi in učinkovito izboljšuje natančnost.

Funkcijo glasovnih navodil je mogoče izklopiti ali vklopiti. Naprava omogoča glasovna navodila od začetka do konca merjenja krvnega tlaka.

rossmax transparent logo

PONUDBA

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH