↓ 50%

ICE POWER HLADILNA KREMA 60g

5,20

Hladilna krema Ice Power je edinstvena krema z dobro poznanim hladilnim učinkom Ice Power, ki lajša bolečine in ne izsušuje kože.
  • znižano zaradi kratkega roka uporabe: 7/23
-
+

OPIS PRODUKTA

Hladilna krema Ice Power je edinstveni hladilni preparat v obliki kreme, ki zelo učinkovito lajša bolečine v mišicah. Krema je prijazna koži, hkrati pa zelo učinkovita. Hladilno kremo Ice Power je varno uporabljati tudi dlje časa, zato se učinkovito uporablja za lajšanje bolečin, npr. bolečin v vratu, ramenih in križu, ter pospešuje okrevanje mišic. Primerna je tudi za bolečine pri otrocih, ki se pojavijo zaradi rasti. Krema se nanaša enostavno in ne pušča madežev. Hladilna krema Ice Power ne vsebuje barvil.
Kako uporabljati hladilno kremo Ice Power:
Večjo količino hladilne kreme Ice Power redno, 3–4-krat dnevno nanesite na prizadeto mesto, da olajšate bolečine. Nežno vtrite v kožo.
Hladilna krema Ice Power je primerna za odrasle in otroke, starejše od 2 let, ter za uporabo med nosečnostjo in dojenje ter tudi z antikoagulanti. Krema ne sme priti v stik z očmi, sluznico in ranami. Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.

SORODNI PRODUKTI

ICE POWER PLUS MSM

10,1014,30

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH