NUTRIREGULAR D VITAMIN 2000 U.I. VEGAN

10,80

NutriRegular D 2.000 U.I. Vegan je prehransko dopolnilo, zasnovano na vitaminu D3 iz lišajev, ki prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, normalnemu ohranjanju zdravih kosti in zob ter ustreznemu delovanju mišičnega in imunskega sistema. BREZ GLUTENA IN LAKTOZE.
-
+

OPIS PRODUKTA

NutriRegular D 2000 IU je vegansko prehransko dopolnilo na bazi vitamina D3 iz lišajev, ki prispeva k normalni absorbciji/uporabi kalcija in fosforja, k ohranjanju zdravih kosti in zob, k delovanju mišic in k delovanju imunskega sistema.

Brez glutena in laktoze. Vegansko.

Neto količina: 60 topljivih tablet (12 g)

Koristi NutriRegular D 2.000 U.I. vegan

Endogena sinteza vitamina D (ki se pojavi ob izpostavljenosti sončni svetlobi) pozimi ne zadošča dnevnim potrebam po tem vitaminu. To pomanjkanje lahko nadomestimo z uživanjem vitamina D3, provitamina, ki se pretvori v vitamin D v koži. Telo sintetizira količino vitamina D in začne s provitaminom D3. Tako je jemanje provitamina D3 zelo varno. Samo en odmerek NutriRegular D 2.000 U.I. Vegan zagotovi 2.000 mednarodnih enot vitamina D3 rastlinskega izvora, zato je izdelek primeren tudi za vegane. Žvečilno tableto je enostavno pogoltniti tudi brez vode.

Odmerjanje

Navodila za uporabo: 1 tableto na dan raztopite v ustih.

Sestava:1 tableta% PDV*
Vitamin D350 µg (2000 IU)1000 %

*Priporočen dnevni vnos

Aktivne sestavine NutriRegular D 2.000 U.I. vegan

Vitamin D. Pomanjkanje vitamina D predstavlja dejavnik tveganja za razvoj osteoporoze, ustrezna koncentracija v krvi pa je povezana s povečanjem gostote kosti. Ko se vitamin D absorbira iz sončne svetlobe oziroma sintetizira s hrano, prispeva k utrjevanju kalcija v kosteh, zaradi česar te postanejo močnejše. Ustrezna koncentracija vitamina D prav tako vpliva na dobro delovanje imunskih, srčnožilnih in kognitivnih funkcij. Prav tako prispeva k absorpciji in uporabi kalcija in fosforja, dobremu stanju mišic in zdravim zobem ter kostem.

Sestavine

PEARLITOL® FLASH (D-manitol, koruzni škrob), vitamin D3 iz lišaja (Cladonia Rangiferina (L.) Weber ex F.H. Wigg.), sladili: ksilitol, sukraloza, hidroksipropil celuloza, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, aroma

Brez glutena in laktoze. Vegansko.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru preobčutljivosti na katero izmed sestavin prenehajte z uporabo. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Shranjevanje: na hladnem in na suhem mestu, stran od virov toplote.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

SORODNI PRODUKTI

NUTRISPRINT CELL POWER

16,90

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH