NUTRIREGULAR FLORA KAPSULE

11,90

Ravnotežje črevesne flore. Kapsule Nutriregular flora so prehransko dopolnilo, ki vsebuje žive mlečne fermente.
-
+

OPIS PRODUKTA

NutriRegular Flora je prehransko dopolnilo, ki vsebuje žive mlečnokislinske bakterije. 1 kapsula vsebuje 9 x 109 CFU

Brez glutena in laktoze.

Neto količina: 20 kapsul (6 g)

Koristi kapsul Nutriregular flora

Izdelek Nutriregular flora vsebuje probiotične seve, ki jih podpirajo izvrstni znanstveni dokazi. Kapsule Nutriregular flora so priporočljive za obnavljanje črevesne flore, ki je poškodovana zaradi neuravnotežene prehrane in antibiotičnih zdravljenj.

Odmerjanje 

Navodila za uporabo: 1 kapsula na dan, najbolje na prazen želodec pred zajtrkom ali v času med obroki.

Sestava:1 kapsula
S. thermophilus ST811,5 x 109 CFU*
Lb. acidophilus LA851,5 x 109 CFU*
Lb. plantarum LP901,5 x 109 CFU*
Lb. casei LC891,5 x 109 CFU*
Lb. rhamnosus LRa051,5 x 109 CFU*
B. bifidum BBi321,5 x 109 CFU*

*Enote, ki tvorijo kolonijo

 

AKTIVNE SESTAVINE

  • Lactobacillus acidophilus

To je glavna simbiotična sestavina prvega prebavnega trakta (dvanajsternik, tanko zgornje črevo in tanko črevo). Med presnovo ustvarja nezadostne pogoje za rast patogenih bakterij, tudi Escherichie coli. Tako spodbuja normalno delovanje črevesja v primeru počasne prebave, diareje in napenjanja. Učinkovita pri preprečevanju okužb s kandido.

  • Lactobacillus plantarum

Ena od najbolj pogostih vrst v vaginalni sluznici. Ima izjemno zmožnost lepljenja na kožne celice. Med najbolj koristnimi sevi za zdravljenje sindroma razdraženega črevesja.

  • Lactobacillus casei

Učinkovita pri zdravljenju črevesnih okužb, krepi imunski sistem in ohranja ravnotežje prebavnega trakta, saj izboljšuje njegovo delovanje. Prav tako spodbuja naravni imunski sistem in ima protivnetne lastnosti, še zlasti za starostnike.

  • Lactobacillus rhamnosus

Dokazano protivnetno delovanje. Odlično deluje na debelo črevo. Med najbolj koristnimi sevi za zdravljenje diareje zaradi virusnih obolenj in antibiotikov. Poleg plantaruma, acidophilusa in bifiduma je to eden od sevov, ki sestavljajo vaginalno floro.

  • Bifidobacterium bifidum

Mnoge koristi, ki jih ima uvajanje bifiduma, so na splošno zelo podobne tistim, ki jih ima acidophilus, vendar se še zlasti nanašajo na debelo črevo. Ima protivnetne lastnosti in lastnosti, ki spodbujajo imunski sistem.

  • Streptococcus thermophilus

To je prehodni lactobacillus (ne tvori kolonij v črevesju), ki prispeva h kisanju v tankem črevesu, saj ustvarja neudobno okolje za patogene bakterije in dopolnjuje Lactobacillus acidophilus. Prav tako ima protivnetne lastnosti.

SESTAVINE

maltodekstrini, stabilizator: mono- in digliceridi maščobnih kislin, S. thermophilus ST81, Lb. acidophilus LA85, Lb. plantarum LP90, Lb. casei LC89, Lb. rhamnosus LRa05, B. bifidum BBi32, sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin.

OPOZORILA:

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru preobčutljivosti na katero izmed sestavin prenehajte z uporabo.

Shranjevanje: na hladnem in na suhem mestu ter stran od virov toplote.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

SORODNI PRODUKTI

NUTRISPRINT CELL POWER

16,90

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH