NUTRISPRINT CELL POWER

16,90

Nutrisprint cell power je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine B1, B6 in B12 za normalno sproščanje energije pri presnovi, prav tako pa vsebuje tudi sadni in zelenjavni koncentrat Oxxynea®, bogat s polifenoli. Vnos vitaminov, mineralov in polifenolov iz sadja in zelenjave: energija in antioksidativno delovanje.
-
+

OPIS PRODUKTA

NutriSprint Cell Power je prehransko dopolnilo na bazi vitaminov B1 (tiamin), B6 in B12, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi, s sadnim in zelenjavnim koncentratom Oxxynea® 5 a day, ki je bogat s polifenoli.

Brez glutena in laktoze.

Neto količina: 200 ml

 

Koristi Nutrisprint Cell power

Z dnevnim odmerkom zaužijete količino polifenolov, ki je enaka 5 obrokom sadja in zelenjave, predvsem zaradi

vsebnosti patentiranega in znanstveno potrjenega ekstrakta Oxxynea®. To je koncentrat 6 ekstraktov sadja in 2 ekstraktov zelenjave, ki vsebujejo naravne vitamine, minerale, karotenoide in polifenole. S popolnim delovanjem (zaradi aktivacije celične presnove, antioksidativnega delovanja in celičnega čiščenja) pomaga telesu doseči homeostazo.
Odlično prehransko dopolnilo za vse, ki želijo ostati zdravi in aktivni vsak dan.

Odmerjanje

Navodila za uporabo:

Otroci od 3 let naprej: 10 ml izdelka razredčiti v kozarcu vode, najbolje zjutraj pred zajtrkom.

Odrasli: 10 – 20 ml na dan.

Sestava:20 ml% PDV*
Oxxynea® 5 a day

–       od tega: polifenoli

450 mg

230 mg

/

/

Vitamin B61,4 mg100 %
Vitamin B1 (tiamin)1,1 mg100 %
Vitamin B122,5 µg100 %

*Priporočen dnevni vnos

 

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Ne uživajte v primeru nosečnosti ali dojenja. V primeru preobčutljivosti na katero izmed sestavin prenehajte z uporabo.

Shranjevanje: na hladnem in na suhem mestu ter stran od virov toplote. Po odprtju shranjujte v hladilniku in porabite v roku 2 mesecev.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

SORODNI PRODUKTI

NUTRIREGULAR FLORA KAPSULE

11,90

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH