NUTRISPRINT MAGNEZIJ

11,50

Nutrisprint MAGNEZIJ je prehransko dopolnilo, ki vsebuje magnezij, ki odpravlja izčrpanost in utrujenost, prav tako pa spodbuja normalno delovanje mišic in fizioloških funkcij.
-
+

OPIS PRODUKTA

NutriSprint magnesio je prehransko dopolnilo na bazi magnezija, z okusom limone, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju mišic ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

Brez glutena, laktoze in GSO.

Neto količina: 156 g

Koristi Nutrisprint magnesio

Sestava izdelka, tj. magnezijev karbonat in citronska kislina, v stiku z vodo zagotavljata veliko bolj prilagodljiv magnezije citrat in ogljikov dioksid (značilno šumenje v vodi). Zaradi prijetnega okusa limone pa je izdelek zelo okusen.

Odmerjanje

Navodila za uporabo: 1 merico (cca. 2,6 g) dnevno raztopite v 100 ml vroče vode. Pred zaužitjem počakajte, da napitek postane bister.

Sestava:1 merica% PDV*
Magnezij215 mg57,3 %

*Priporočen dnevni vnos

Aktivne sestavine Nutrisprint magnesio

Magnezijev karbonat + citronska kislina

Ko se ta okusna zmes raztopi v vodi, sprosti velike količine magnezijevih ionov. Poleg ostalih pomembnih mineralov, tudi kalcija, kalija in natrija, je magnezij izredno pomemben, saj aktivira več kot 300 različnih osnovnih biokemičnih reakcij, ki so potrebne za zdravo in ustrezno delujoč organizem.

Sestavine

kislina: citronska kislina, magnezijev karbonat, sladilo: steviol glikozidi, naravna aroma limone z drugimi naravnimi aromami.

BREZ GLUTENA, LAKTOZE IN GSO.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru nosečnosti ali dojenja se posvetujte z zdravnikom. V primeru preobčutljivosti na katero izmed sestavin prenehajte z uporabo.

Shranjevanje: na hladnem in na suhem mestu ter dobro zaprto. Ne izpostavljajte toploti, sončni svetlobi in stiku z vodo.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

SORODNI PRODUKTI

NUTRISPRINT CELL POWER

16,90

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH