DSC01125

𝗦 π—–ΜŒπ—œπ—  𝗑𝗔𝗝 π—¦π—˜ π—‘π—”π— π—”π—­ΜŒπ—˜π— , 𝗗𝗔 π— π—œ 𝗕𝗒 π—•π—’π—Ÿπ—π—˜?

19 marca, 2021

𝑈𝑝𝑜𝑟𝑎𝑏𝑛𝑖𝑠̌𝑘𝑎 𝑖𝑧𝑘𝑢𝑠̌𝑛𝑗𝑎 𝐴𝑛𝑑𝑟𝑒𝑗𝑎 𝑃𝑜𝑡𝑟𝑎𝑡𝑒 𝑖𝑧 Fizioloco masaža in preventiva pred poškodbami

“Pri svojem delu se večkrat srečam z vprašanjem: ‘S čim naj se namažem, da mi bo bolje?’

Na splošno ne bi želel česarkoli sugerirati, lahko pa povem, da sam že vrsto let uporabljam izdelke Ice Power. Izkušnje so pokazale, da Ice Power hladilna terapija učinkovito obvlada lokalne bolečine in vnetja.

To, da so izdelki Ice Power popolnoma naravni, pa je samo še en plus zaradi katerega rad delam z njim in jih tudi priporočam svojim strankam. Nisem namreč zagovornik prekomerne uporabe analgetikov, ki sicer spadajo med najpogosteje uporabljana zdravila, vendar njihova varnost ni absolutna. Napačna raba lahko hitro pripelje do neželenih posledic, prav tako pa vsak analgetik, ni primeren za vsakega izmed nas.

In prav dejstvo, da Ice Power izdelki zaradi naravnih sestavin nimajo stranskih učinkov in se je hkrati izkazalo, da so kljub temu izjemno učinkoviti pri lajšanju bolečin v mehkih tkivih in sklepih, me je prepričalo, da jih uporabljam tako pri športnikih kot rekreativcih.

S hladilnim gelom Ice Power učinkovito lajšam bolečine, omejim področje poškodbe ali zgolj sproščam mišično napetost.

Pozitivni učinki so se pokazali tudi pri zmanjševanju otekanja in vnetja ter hitrejši regeneraciji po poškodbah mehkega tkiva.Ice Power priporočam pri zvinih in nategih, mišični napetosti, udarninah, bolečinah v mišicah ter pri blaženju oteklin.

Zaradi svoje naravne sestave, ga lahko na poškodovano področje nanesete večkrat na dan, v daljšem časovnem obdobju.

Gel vsebuje eterična olja ter deluje na principu neprekinjenega izhlapevanja in zaustavljanja vročine.

Navdušila me je tudi Ice Power Arthro krema, ki jo zaradi Glukozamina, hondroitina in MSM-ja uporabljam in priporočam pri bolečih in oteklih sklepih, še posebej dobro pa se je izkazala pri bolečih kolenih tekačev.”

POVEZAVA DO BLOGA.

Prijava na naΕ‘e e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH