Vračila

1. Kupec lahko odstopi od pogodbe (nakupa) v roku 14 dni brez navedbe razloga.


2. Odstopni rok poteče v roku 14 dni od dne, ko kupec pridobi fizično posest na izdelku ali jo pridobi namesto kupca tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen določi kupec. To pomeni v roku 14 dni od prejema izdelka (šteje datum vročitve na vročilnici). Pri pogodbah v zvezi z dostavo blaga, ki sestoji iz več kosov ali pošiljk, začne teči odstopni rok, ko kupec pridobi fizično posest na zadnji pošiljki ali kosu ali jo pridobi namesto kupca tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen določi kupec.

3. Za uveljavitev pravice do odstopa mora kupec z nedvoumno pisno izjavo obvestiti podjetje o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe. To lahko stori s pismom, poslanim po navadni (svetujemo priporočeno) ali elektronski pošti:

Elektronski naslov: info@vpd.si, s pripisom: Odstop od pogodbe
Naslov: VPD d.o.o., Pot na Lisice 4, 4260 Bled, s pripisom zadeve: Odstop od pogodbe

V ta namen lahko kupec neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec. Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice kupca od odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe, to pomeni rok 14 dni od datuma vročitve.

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH