ICE POWER PLUS MSM

10,1014,30

Hladilni gel Ice Power Plus hitro in učinkovito lajša bolečine, blaži vnetja in oteklino, prav tako deluje sproščujoče na napetost v mišicah.
Počisti
-
+

OPIS PRODUKTA

Hladilni gel Ice Power Plus hitro in učinkovito lajša bolečine, blaži vnetja in oteklino, prav tako deluje sproščujoče na napetost v mišicah. Uporablja se v primerih izpahov, izvinov, poškodb zaradi preobremenitev, pri bolečinah v vratu in ramenih, ter za sprostitev mišic po fizičnih naporih. Gel vsebuje sestavino MSM.

MSM (metil-sulfonil-metan) je žveplova spojina z majhnimi molekulami, ki jo najdemo v določenih vrstah hrane, kot so kava, čaj, zelenolistna zelenjava in tudi v različnih beljakovinah v človeškem telesu. Žveplo je eden tistih mineralov, ki so bistveni za človeka. Vnetja znižujejo vsebnost žvepla v sklepih. Človeško telo enostavno asimilira žveplove spojine v MSM, zato se ta obsežno uporablja za lajšanje težav s sklepi.

Kako deluje MSM?

  • zmanjšuje vnetja, pospešuje okrevanje mišic in preprečuje bolečine v mišicah
  • blaži simptome utrujenih in bolečih mišic in sklepov
Uporaba: Gel nanašajte na prizadeti del telesa v 3–6-urnih intervalih.

Opozorila: Gel ne sme priti v stik z očmi, sluznico in ranami. Uporaba ni priporočljiva med nosečnostjo ali dojenjem. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 2 let. Hranite izven dosega otrok. Če se vaše počutje po 7 dneh uporabe ne izboljša ali se poslabša, se posvetujte z zdravnikom. Samo za zunanjo uporabo.

 

SORODNI PRODUKTI

ICE POWER HLADILNI GEL

7,3023,00

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH