↓ 20%

ICE POWER ARTHRO KREMA 60g

12,50 10,00

Ice Power Arthro je edinstvena hladilna krema za različne težave s sklepi.
-
+

OPIS PRODUKTA

Krema Ice Power Arthro je edinstvena hladilna krema za različne težave s sklepi (npr. bolečine v sklepih in otekle sklepe). Namenjena je lajšanju bolečin in oteklin majhnih sklepov, npr. prstov, lahko pa se uporablja tudi na vseh sklepih. Hladilni učinek, temelji na mentolu in evkaliptusovemu olju. Vsebuje tudi glukozamin, hondroitin in MSM, ki so ključne sestavine za zdravje sklepov.
Krema Ice Power Arthro je krema za sklepe z dokazano učinkovitostjo, saj hitro lajša bolečine in otekanje sklepov. Študije, izvedene za kremo Ice Power Arthro, so pokazale, da ta izdelek učinkovito lajša blage in zmerne bolečine v sklepih ter izboljšuje gibljivost sklepov.
Kako uporabljati kremo Arthro:
Dva do trikrat dnevno kremo nanesite na problematični predel sklepa. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da kremo uporabljate najmanj en mesec. Krema Ice Power Arthro se prav tako uporablja za spodbujanje delovanja npr. zdravil za bolečine v sklepih.
Krema Ice Power Arthro ni priporočljiva za uporabo pri otrocih, nosečnicah ali doječih materah. Sladkorni bolniki ali otroci, mlajši od 18 let naj se pred uporabo kreme Ice Power posvetujejo z zdravnikom. Izdelek lahko povzroči alergijske reakcije, če je uporabnik alergičen na določene učinkovine v izdelku. Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.

SORODNI PRODUKTI

ICE POWER HLADILNI GEL

1,9018,40

Prijava na naše e-novice

ISKANJE PO PRODUKTIH